VHF Poseidon Event 2019

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι γεια σας.

Καλοκαίρι, η εποχή των διακοπών και της διασκέδασης. Η εποχή που η τροποσφαιρική και Εs σποραδική διάδοση, βρίσκονται στον υπέρτατο βαθμό και προσφέρονται για Ραδιοερασιτεχνικούς διαγωνισμούς και EVENT.

Ομάδα Ραδιοερασιτεχνών Λαυρίου. Οι οργανωτές του Event!

Αυτή λοιπόν την θαυμάσια εποχή, μια ομάδα από υπέροχους ανθρώπους, που είχα την τιμή να τους γνωρίσω από κοντά, γνήσιοι και ρομαντικοί ραδιοερασιτέχνες με εξαιρετικό ήθος, πλούσιες τεχνικές γνώσεις και ασύλληπτη αγάπη για το χόμπι, η Ομάδα Ραδιοερασιτεχνών Λαυρίου, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα δροσερό…. Event!! Ένα Event γεμάτο από Ελληνική Θάλασσα και ραδιοκύματα VHF!

Επισκέπτεστε την ανατολική Αττική; «φωνάξτε» στο 145.525 ΜΗΖ, είναι το monitor της δραστήριας ομάδας του Λαυρίου.

Ο συνδυασμός Θάλασσας – ραδιοκυμάτων και με τις ευλογίες του «Θεού» των θαλασσών Ποσειδώνα, δημιουργούν την αίσθηση ενός επιτυχημένου και διασκεδαστικού, mini contest, 24ων ωρών για τις 20 – 21 Ιουλίου.

 

Το…. EVENT

EVENT σημαίνει εκδήλωση, δρώμενο, συμβάν, κάτι που έχει τον χαρακτήρα του αυθόρμητου, του ανάλαφρου, κάτι που σου δίνει την αίσθηση ότι κάτι καλό και ευχάριστο θα συμβεί ή συμβαίνει. Επομένως το VHF Poseidon Event, είναι μια ανάλαφρη ραδιοερασιτεχνική εκδήλωση, που θα λάβει χώρα στην περιοχή των 2m, στις 20 και 21 Ιουλίου και για 24 ώρες, από τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου 20 του μηνός έως τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής 21.

Είναι λοιπόν μια όμορφη 24ωρη ραδιοερασιτεχνιή δραστηριότητα, όπου το πρωί του Σαββάτου μπορείτε να πάτε για ψώνια στο Super Market ή για πρωινό μπάνιο και από το μεσημέρι και μετά, να ασχοληθείτε με το αγαπημένο μας χόμπι, έως το μεσημέρι της Κυριακής, όπου τελειώνει. Στην συνέχεια η επίσκεψη στην κοντινή ψαροταβέρνα, είναι επιβεβλημένη!!! HiHi

Στην ουσία το Poseidon Event δεν είναι διαγωνισμός, δεν υπάρχει ελάχιστος χρόνος ή μέγιστος χρόνος ενεργού δραστηριότητας. Δεν χρειάζεται ακριβός ραδιοερασιτεχνικός εξοπλισμός, δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις ή απομνημόνευση των όρων ενός κανονισμού. Είναι …. Event! Όσο μπορείτε, όσο έχει διάδοση ή …..όσο υπάρχει διάθεση να είστε στις επάλξεις των VHF!

Δεν χρειάζεται ειδικό λογισμικό για το Logbook, ένα Excelο-φυλλο είναι αρκετό για να εγγραφούν οι επαφές και μάλιστα μπορείτε να το «κατεβάσετε» από την διεύθυνση: http// www. Lavrio-racl.blogspot.com.

Poseidon Logbook. Τα πάντα σε ένα απλό Excel-όφυλλο. Όχι μπερδεμένα λογισμικά από τα οποία «χάνονται» οι επαφές μας!!!

Σε ποιους απευθύνεται το EVENT;

Στους Έλληνες Ραδιοερασιτέχνες ΚΑΙ των δύο κατηγοριών, εισαγωγικού επιπέδου (SY) και κατηγορίας 1 (SV). Στο EVENT δεν παίρνουν «διαγωνιστικά» μέρος οι σταθμοί του εξωτερικού, οι οποίοι μπορούν να συνομιλήσουν με τους Ελληνικούς σταθμούς, αλλά δεν βαθμολογούνται και δεν μπορούν να στείλουν LogBook.

Το EVENT είναι ένα Ραδιοερασιτεχνικό δρώμενο καθαρά, μεταξύ Ελληνικών σταθμών.

Σε ποια περιοχή συχνοτήτων θα γίνονται τα QSO και σε ποιο/ποια mode;

Το EVENT θα εξελιχθεί στην ραδιοερασιτεχνική περιοχή των 2m. Τυπικά στην ζώνη 144 -146 ΜΗΖ και με διαμόρφωση FM. Επομένως και με βάση την εμπειρία από το AEGEAN VHF CONTEST ο κύριος όγκος των QSO θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή από 145.225 – 145.562.5 ΜΗΖ με βήμα 12.5 ΚΗΖ.

Καλό θα είναι να αποφύγετε τις συχνότητες των Internet Voice GateWay 145.237.5 – 145.287.5 και 145.337.5 ΜΗΖ. Επίσης καλό είναι να αποφύγετε το 145.375 ΜΗΖ που είναι η συχνότητα Digital Voice Calling και την γενικότερη περιοχή από 144.500 – 144.795 ΜΗΖ, για τους γνωστούς σε όλους μας λόγους……… ……… ……….

www.raag.org

Η συχνότητα 145.500 είναι πλέον με βάση το νέο VHF BAND PLAN, FM calling, επομένως είναι εν δυνάμει η…. συχνότητα κλήσεως και για το Poseidon EVENT. Αυτό μας διευκολύνει αφάνταστα, αφού οι συμμετέχοντες γνωρίζουν εκ των προτέρων σε ποια συχνότητα έχουν περισσότερες ελπίδες για ένα QSO! Τι ωραία που είναι η ζωή όταν είναι απλή!!!

«Κανονικά» η διαδικασία διεξαγωγής κλήσεων και QSO στο Poseidon event, θα πρέπει να γίνεται ως εξής:

  1. Κλήση στο 145.500 ΜΗΖ πχ CQ CQ CQ Poseidon Event CQ Poseidon Event CQ Posidon Event o SV1NK καλεί, ο SV1NK καλεί, και QSY στο 145.250, 145.250 over. Εναλλακτικά η κλήση θα μπορούσε να είναι: CQ CQ CQ Ποσειδών δρώμενο, CQ Ποσειδών δρώμενο, CQ Ποσειδών δρώμενο. Ο SV1NK καλεί και QSY στο 145.250, 145.250 over.

  2. Στην συνέχεια κάνουμε QSY στην συχνότητα που δώσαμε πχ. 145.250 και συνεχίζουμε ως εξής: O SV1NK στο 145.250 καλεί για το Poseidon evet QRZ? Ή εναλλακτικά o SV1NK καλεί για το Ποσειδών δρώμενο QRZ?

  3. Αφού τελειώσουμε το QSO, και δεν υπάρχουν άλλοι σταθμοί για QSO, επιστρέφουμε στο 145.500 και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία, διαφορετικά, συνεχίζουμε τα QSO στο 145.250, μέχρι να «τελειώσουν» οι υπάρχοντες σταθμοί, στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Η διαδικασία της κλήσης σε μια συχνότητα και η συνέχιση του QSO σε μια άλλη, είναι μια συνηθισμένη ραδιοερασιτεχνική διαδικασία, που όμως οι περισσότεροι Έλληνες Ραδιοερασιτέχνες την αγνοούν. Για παράδειγμα, στην ραδιοερασιτεχνική περιοχή των 10m στην ζώνη 29-29.7 ΜΗΖ, η συχνότητα κλήσεως είναι το 29.600 FM, όπου γίνονται οι κλήσεις και στην συνέχεια δίνεται ένα QSY σε χαμηλότερη συχνότητα πχ 29.100 για την συνέχεια του QSO

www.raag.org

Στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο ραδιοερασιτεχνικού πολιτισμού και συμπεριφοράς, ώστε να συναντήσουμε σταθμούς που να συμπεριφερθούν με αυτό τον τρόπο. Το συνηθισμένο είναι να καθίσει κάποιος ή κάποιοι στο 145.500 και να το μονοπωλούν μέχρι να βαρεθούν και να φύγουν, Οι δε άλλοι, θα σκορπιστούν σε διάφορες συχνότητες, λογικά μεταξύ 145.205 – 145.562.5 ΜΗΖ, όπου θα τις μονοπωλούν για όσο χρόνο έχουν στην διάθεση τους για το Event.

Σε κάθε περίπτωση, το Event θα πραγματοποιηθεί μια χαρά! Απλά καλό είναι να μαθαίνονται κάποια πράγματα, δεν είναι κακό ! και που ξέρετε; ίσως κάποτε βελτιωθούν συμπεριφορές και νοοτροπίες.

Τι ανταλλάσουν οι σταθμοί μεταξύ τους;

Οι σταθμοί που θα συμμετάσχουν στο Poseidon event, θα ανταλλάσουν μεταξύ τους:

1. διακριτικό κλήσεως πχ SV1NK

2. αναφορά ποιότητας διαμόρφωσης – R- και έντασης σήματος –S – πχ. 5-9

3. αύξοντα αριθμό. QSO, αρχίζοντας από το 001 και όσο πάει!!!!

. Να αναφέρουν την περιοχή από την οποία εκπέμπουν πχ. Την πόλη, το χωριό,

κάποιο σύμπλεγμα νησιών. Λίγο άβολο για τους συνηθισμένους στα VHF

CONTEST, αλλά εδώ δεν πρόκειται για contest, αλλά για event. Κάποιος ο οποίος

κάνει διακοπές στην Ζαχάρω Ηλείας, δεν μπορεί να ξέρει από την παραλία ή το

camping, σε ποιο QTH LOCATOR βρίσκεται, και τέλος..

5, να καταχωρούν στο excel-όφυλλο την ώρα λήξης επαφής (UTC). Συνήθως

αναγράφεται η ώρα έναρξης του QSO, αλλά οι διοργανωτές έχουν δικαίωμα να

ζητήσουν ότι θέλουν.

Και τώρα όλα αυτά σε μια γραμμή:

SV1RVP/A ΑΠΌ SV3/SV1NK 5-9 /001/ Κιάτο Κορινθίας QSL;

SV3/SV1NK ΑΠΟ SV1RVP/A 5-9 /005/ Κάλαμος Αττικής QSL;

Στο Logbook θα γραφεί το QSO ως εξής:

ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ QSO ΣΕ FM MODE ΑΝΑ ΣΤΑΘΜΟ. ΟΙ ΔΙΠΛΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ!

Ποιες είναι οι κατηγορίες των διαγωνιζομένων σταθμών;

  1. Ένας σταθμός με ένα χειριστή.

  2. Ένας Σταθμός με πολλούς χειριστές

Όταν λέμε ένας σταθμό με ένα χειριστή, εννοούμε έναν πλήρη ραδιοερασιτεχνικό σταθμό: τροφοδοσία, πομποδέκτης, κεραία και πιθανόν παρελκόμενα, που τον χειρίζεται ΕΝΑΣ ραδιοερασιτέχνης.

Όταν λέμε ένας σταθμός που τον χειρίζονται πολλοί χειριστές, εννοούμε έναν πλήρη ραδιοερασιτεχνικό σταθμό: τροφοδοσία, πομποδέκτης, κεραία και πιθανόν παρελκόμενα, που τον χειρίζεται ΕΝΑΣ από πολλούς συμμετέχοντες ραδιοερασιτέχνης κάθε φορά.

Για παράδειγμα, στο Shack υπάρχει ΕΝΑΣ ενεργός πομποδέκτης με τα παρελκόμενα του και μια παρέα από 3-5 ραδιοερασιτέχνες. Τον πομποδέκτη τον χειρίζεται ο ΕΝΑΣ από τους ραδιοερασιτέχνες της παρέας και όλοι οι άλλοι θα ασχολούνται με κάποια άλλη δραστηριότητα. Πχ ο ένας ψήνει τα κοψίδια, ό άλλος πηγαίνει για μπύρες, ο τρίτος τηλεφωνεί στην σύζυγο και πάντως κανένας άλλος από την παρέα, δεν συμμετέχει ενεργά στην διαδικασία.

Αποστολή LogBook.

To LogBook θα πρέπει να σταλεί έως τις 11 Αυγούστο 2019 και μέχρι τα μεσάνυχτα!

Μετά την παρέλευση της 11ης Αυγούστου, τα Logs δεν θα γίνονται δεκτά.

Η αποστολή θα γίνει στο: στο email:

vhfposeidon@hotmail.com

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ LOGBOOKS ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ “VHF POSEIDON EVENT”.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Για την έκδοση των αποτελεσμάτων, υπεύθυνη είναι η Ομάδα Ραδιοερασιτεχνών Λαυρίου, της οποίας η απόφαση είναι τελική..

• Επαφές με Λάθος: Callsign, ή περιοχή, λάθος αύξοντες αριθμοί QSO, διπλά QSO, η μη τήρηση του band plan, καθώς και διαφορά ώρας QSO μεγαλύτερης των 10 λεπτών είναι άκυρες και δεν θα προσμετρούνται και στους δυο σταθμούς. Επιπλέον, οι διπλές επαφές θα αφαιρούνται και από τους δύο σταθμούς.

QSO με σταθμούς που δεν έστειλαν logbook για να γίνει confirm δεν θα προσμετρούνται.

• Τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν στο::

http://lavrioracl.blogspot.com/ και

https://www.facebook.com/radioamateurcluboflavrio-451938141605005/

Η Βαθμολογία…

Το POSEIDON EVENT είναι ένας μικρός διαγωνισμός, για να έχει και κάποιο ενδιαφέρον! Η βαθμολογία εδώ «βγαίνει», όχι με την χιλιομετρική απόσταση, αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει έτσι και αλλιώς αφού δεν ανταλλάσσονται QTH LOCATOR , αλλά από το prefix κάθε σταθμού. Έτσι έχει δημιουργηθεί ο παρακάτω πίνακας, με βάση τον οποίο βγαίνει αθροιστικά η βαθμολογία των «διαγωνιζομένων»!

Ένα παράδειγμα θα βοηθήσει στην κατανόηση του τρόπου με τον οποίο θα «βγει» η βαθμολογία:

Έστω ότι ένας σταθμός SV1 έχει 20 QSO με σταθμούς SV1, 3 QSO με σταθμούς SV4 και 2 QSO με σταθμούς SV9. Η βαθμολογία του θα διαμορφωθεί ως εξής:

:

• Για κάθε σταθμό SV1 θα πάρει 1 πόντο, σύνολο 20Χ1=20 πόντοι,

• για κάθε σταθμό SV4 θα πάρει 3 πόντους, σύνολο 3Χ3=9 πόντοι, και

• για κάθε σταθμό SV9 θα πάρει 10 πόντους, σύνολο 2Χ10=20 πόντοι

Συνεπώς, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι 20+9+20=49 πόντοι.. Εύκολος και «τίμιος» τρόπος υπολογισμού. Ωραία, κάναμε τα πάντα…

  1. Επικοινωνήσαμε με διαφόρους σταθμούς FM και ανταλλάξαμε Report-α.

  2. Γράψαμε το LogBook και το στείλαμε έγκαιρα.

Το ερώτημα είναι εκτός από την διασκέδαση τι άλλο κερδίσαμε;;;

ΒΡΑΒΕΙΑ!!!!!

Οι τρεις πρώτοι σταθμοί με την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ, ΕΝΑΣ ΣΤΑΘΜΟΣ και οι τρεις πρώτοι σταθμοί της κατηγορίας ΕΝΑΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΛΛΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, θα κερδίσουν ένα:

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ!

Όλοι οι άλλοι σταθμοί, που έστειλαν έγκυρα Logbook, θα λάβουν ένα:

ΕΝΘΥΜΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ!

Τόσο τα Αναμνηστικά Βραβεία, όσο και τα Ενθύμια Συμμετοχής, θα σταλούν στο email που έχει γράψει ο διαγωνιζόμενος σταθμός στο LogBook.

Αντί επιλόγου….

Αν και το Event δεν είναι Contest, η ισχύς είναι απαραίτητη! Τόσο στα φορητά..

Ένα Event είναι μια εκδήλωση, ένα δρώμενο, όπου δεν απαιτείται ιδιαίτερη προετοιμασία, έξοδα και άγχος. Είναι μια ευκαιρία καλοκαιρινής, στην περίπτωση μας, διασκέδασης. Είναι μια ευχάριστη νότα μέσα στην ζέστη του καλοκαιριού, μια ευκαιρία να ξεφύγουμε λίγο από την καλοκαιρινή ρουτίνα. Είναι 24 ώρες μόνο για τον ραδιοερασιτέχνη, για το χόμπι του, για αυτήν την υπέροχη τρέλα της ζωής του.

Η επιλογή της Ομάδας Ραδιοερασιτεχνών Λαυρίου να χρησιμοποιήσει την διαμόρφωση FM, είναι εξαιρετική. ΟΛΟΙ οι ραδιοερασιτέχνες έχουν ένα πομποδέκτη FM, και επομένως όλοι μπορούν να λάβουν μέρος, από οπουδήποτε και αν βρίσκονται.

Όσο και στα mobile! 100 Watt για το Poseidon Event είναι ότι πρέπει για μακρινά QSO.

Ποιος ραδιοερασιτέχνης δεν έχει ένα φορητό V/U μαζί του στις διακοπές; ΟΛΟΙ!

Ποιος ραδιοερασιτέχνης δεν έχει ένα mobile V/U στο αυτοκίνητό του; Σχεδόν ΟΛΟΙ! Ποιος ραδιοερασιτέχνης δεν έχει ένα V/U στο Shack του σπιτιού του; ΟΛΟΙ:

Αυτή είναι η βάση της επιτυχίας.

Το Poseidon Event απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ τους ραδιοερασιτέχνες, γιατί ΟΛΟΙ έχουν FM διαμόρφωση στην μπάντα των 2m. Επομένως χωρίς κανένα έξοδο και με τον υπάρχοντα εξοπλισμό, κάθε ραδιοερασιτέχνης, μπορεί να πάρει μέρος στο Event, από την παραλία, το camping, το αυτοκίνητο, το εξοχικό, το ξενοδοχείο το σπίτι.

Προσωπικά θέλω να συγχαρώ αυτή την υπέροχη ομάδα ραδιοερασιτεχνών, για την πραγματικά εμπνευσμένη ιδέα τους. Είναι μια ιδέα σταθμός, που αξίζει να αγκαλιαστεί από ΟΛΟΥΣ τους ραδιοερασιτέχνες και να υποστηριχθεί. Κάθε πρώτο δύσκολο βέβαια, αλλά όλα δείχνουν ευνοϊκά:

Οι πόντοι της περιοχής SV3 σε σχέση με τις άλλες Ραδιοερασιτεχνικές περιοχές.

Παράδειγμα

Από SV3 Κιάτο προς σταθμούς:

ΤοποθεσίαΣυχνότητα RXΣυχνότητα TXContactCall TypeSlotΙδιότητα Καναλιού ΣύλλογοςΕνεργός
SW1FΥμηττός438.81250431.21250202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργός
SW1FΥμηττός438.81250431.212509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργός
SW1FΥμηττός438.81250431.212508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργός
SW1FΥμηττός438.81250431.212508001.0Group CallTime Slot 2Καιρός ΑττικήςΕνεργός
SW1FΥμηττός438.81250431.212509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργός
SW1FΥμηττός438.81250431.212504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργός
SW1FΥμηττός438.81250431.212504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργός
SW1FΥμηττός438.81250431.212504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργός
SW1FΥμηττός438.81250431.212504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργός
SW1FΥμηττός438.81250431.212504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργός
SW1FΥμηττός438.81250431.212504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργός
SW1FΥμηττός438.81250431.212504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργός
SW1FΥμηττός438.81250431.212504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργός
SW1FΥμηττός438.81250431.212504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργός
SW1FΥμηττός438.81250431.212504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργός
SW1FΥμηττός438.81250431.212504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργός
SW1FΥμηττός438.81250431.212504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργός
SW1FΥμηττός438.81250431.212505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργός
SW1FΥμηττός438.81250431.212504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργός
SW1FΥμηττός438.81250431.21250400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργός
SW1FΥμηττός438.81250431.21250400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργός
SW1J Κιθαιρώνας438.63750431.03750202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργός
SW1J Κιθαιρώνας438.63750431.037509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργός
SW1J Κιθαιρώνας438.63750431.037508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργός
SW1J Κιθαιρώνας438.63750431.037508001.0Group CallTime Slot 2Καιρός ΑττικήςΕνεργός
SW1J Κιθαιρώνας438.63750431.037509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργός
SW1J Κιθαιρώνας438.63750431.037504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργός
SW1J Κιθαιρώνας438.63750431.037504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργός
SW1J Κιθαιρώνας438.63750431.037504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργός
SW1J Κιθαιρώνας438.63750431.037504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργός
SW1J Κιθαιρώνας438.63750431.037504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργός
SW1J Κιθαιρώνας438.63750431.037504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργός
SW1J Κιθαιρώνας438.63750431.037504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργός
SW1J Κιθαιρώνας438.63750431.037504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργός
SW1J Κιθαιρώνας438.63750431.037504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργός
SW1J Κιθαιρώνας438.63750431.037504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργός
SW1J Κιθαιρώνας438.63750431.037504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργός
SW1J Κιθαιρώνας438.63750431.037504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργός
SW1J Κιθαιρώνας438.63750431.037505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργός
SW1J Κιθαιρώνας438.63750431.037504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργός
SW1J Κιθαιρώνας438.63750431.03750400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργός
SW1J Κιθαιρώνας438.63750431.03750400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργός
SW2AΒίτσι438.63750431.03750202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SW2AΒίτσι438.63750431.037509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SW2AΒίτσι438.63750431.037508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SW2AΒίτσι438.63750431.037508002.0Group CallTime Slot 2ΚαιρόςΕνεργό
SW2AΒίτσι438.63750431.037509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SW2AΒίτσι438.63750431.037504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SW2AΒίτσι438.63750431.037504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SW2AΒίτσι438.63750431.037504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SW2AΒίτσι438.63750431.037504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SW2AΒίτσι438.63750431.037504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SW2AΒίτσι438.63750431.037504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SW2AΒίτσι438.63750431.037504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SW2AΒίτσι438.63750431.037504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SW2AΒίτσι438.63750431.037504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SW2AΒίτσι438.63750431.037504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SW2AΒίτσι438.63750431.037504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SW2AΒίτσι438.63750431.037504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SW2AΒίτσι438.63750431.037505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SW2AΒίτσι438.63750431.037504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SW2AΒίτσι438.63750431.03750400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SW2AΒίτσι438.63750431.03750400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SW2GΜεταξάς438.93750431.33750202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SW2GΜεταξάς438.93750431.337509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SW2GΜεταξάς438.93750431.337508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SW2GΜεταξάς438.93750431.337508002.0Group CallTime Slot 2ΚαιρόςΕνεργό
SW2GΜεταξάς438.93750431.337509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SW2GΜεταξάς438.93750431.337504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SW2GΜεταξάς438.93750431.337504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SW2GΜεταξάς438.93750431.337504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SW2GΜεταξάς438.93750431.337504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SW2GΜεταξάς438.93750431.337504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SW2GΜεταξάς438.93750431.337504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SW2GΜεταξάς438.93750431.337504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SW2GΜεταξάς438.93750431.337504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SW2GΜεταξάς438.93750431.337504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SW2GΜεταξάς438.93750431.337504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SW2GΜεταξάς438.93750431.337504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SW2GΜεταξάς438.93750431.337504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SW2GΜεταξάς438.93750431.337505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SW2GΜεταξάς438.93750431.337504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SW2GΜεταξάς438.93750431.33750400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SW2GΜεταξάς438.93750431.33750400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SW2J3-5 Πηγάδια439.30000431.70000202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SW2J3-5 Πηγάδια439.30000431.700009.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SW2J3-5 Πηγάδια439.30000431.700008.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SW2J3-5 Πηγάδια439.30000431.700008002.0Group CallTime Slot 2ΚαιρόςΕνεργό
SW2J3-5 Πηγάδια439.30000431.700009990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SW2J3-5 Πηγάδια439.30000431.700004241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SW2J3-5 Πηγάδια439.30000431.700004242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SW2J3-5 Πηγάδια439.30000431.700004243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SW2J3-5 Πηγάδια439.30000431.700004244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SW2J3-5 Πηγάδια439.30000431.700004245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SW2J3-5 Πηγάδια439.30000431.700004246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SW2J3-5 Πηγάδια439.30000431.700004247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SW2J3-5 Πηγάδια439.30000431.700004148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SW2J3-5 Πηγάδια439.30000431.700004248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SW2J3-5 Πηγάδια439.30000431.700004048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SW2J3-5 Πηγάδια439.30000431.700004249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SW2J3-5 Πηγάδια439.30000431.700004240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SW2J3-5 Πηγάδια439.30000431.700005000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SW2J3-5 Πηγάδια439.30000431.700004000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SW2J3-5 Πηγάδια439.30000431.70000400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SW2J3-5 Πηγάδια439.30000431.70000400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SV2KΘεσσαλονίκη438.83750431.23750202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SV2KΘεσσαλονίκη438.83750431.237509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SV2KΘεσσαλονίκη438.83750431.237508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SV2KΘεσσαλονίκη438.83750431.237508002.0Group CallTime Slot 2ΚαιρόςΕνεργό
SV2KΘεσσαλονίκη438.83750431.237509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SV2KΘεσσαλονίκη438.83750431.237504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SV2KΘεσσαλονίκη438.83750431.237504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SV2KΘεσσαλονίκη438.83750431.237504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SV2KΘεσσαλονίκη438.83750431.237504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SV2KΘεσσαλονίκη438.83750431.237504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SV2KΘεσσαλονίκη438.83750431.237504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SV2KΘεσσαλονίκη438.83750431.237504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SV2KΘεσσαλονίκη438.83750431.237504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SV2KΘεσσαλονίκη438.83750431.237504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SV2KΘεσσαλονίκη438.83750431.237504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SV2KΘεσσαλονίκη438.83750431.237504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SV2KΘεσσαλονίκη438.83750431.237504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SV2KΘεσσαλονίκη438.83750431.237505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SV2KΘεσσαλονίκη438.83750431.237504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SV2KΘεσσαλονίκη438.83750431.23750400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SV2KΘεσσαλονίκη438.83750431.23750400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SV2UΚαστοριά438.83750431.23750202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SV2UΚαστοριά438.83750431.237509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SV2UΚαστοριά438.83750431.237508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SV2UΚαστοριά438.83750431.237508002.0Group CallTime Slot 2Καιρός Ενεργό
SV2UΚαστοριά438.83750431.237509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SV2UΚαστοριά438.83750431.237504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SV2UΚαστοριά438.83750431.237504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SV2UΚαστοριά438.83750431.237504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SV2UΚαστοριά438.83750431.237504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SV2UΚαστοριά438.83750431.237504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SV2UΚαστοριά438.83750431.237504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SV2UΚαστοριά438.83750431.237504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SV2UΚαστοριά438.83750431.237504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SV2UΚαστοριά438.83750431.237504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SV2UΚαστοριά438.83750431.237504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SV2UΚαστοριά438.83750431.237504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SV2UΚαστοριά438.83750431.237504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SV2UΚαστοριά438.83750431.237505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SV2UΚαστοριά438.83750431.237504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SV2UΚαστοριά438.83750431.23750400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SV2UΚαστοριά438.83750431.23750400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SW2LΓράμμος438.98750431.38750202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SW2LΓράμμος438.98750431.387509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SW2LΓράμμος438.98750431.387508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SW2LΓράμμος438.98750431.387508002.0Group CallTime Slot 2ΚαιρόςΕνεργό
SW2LΓράμμος438.98750431.387509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SW2LΓράμμος438.98750431.387504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SW2LΓράμμος438.98750431.387504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SW2LΓράμμος438.98750431.387504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SW2LΓράμμος438.98750431.387504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SW2LΓράμμος438.98750431.387504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SW2LΓράμμος438.98750431.387504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SW2LΓράμμος438.98750431.387504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SW2LΓράμμος438.98750431.387504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SW2LΓράμμος438.98750431.387504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SW2LΓράμμος438.98750431.387504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SW2LΓράμμος438.98750431.387504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SW2LΓράμμος438.98750431.387504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SW2LΓράμμος438.98750431.387505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SW2LΓράμμος438.98750431.387504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SW2LΓράμμος438.98750431.38750400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SW2LΓράμμος438.98750431.38750400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SV3UΣτεφάνι Κορινθίας438.71250431.11250202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SV3UΣτεφάνι Κορινθίας438.71250431.112509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SV3UΣτεφάνι Κορινθίας438.71250431.112508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SV3UΣτεφάνι Κορινθίας438.71250431.112508002.0Group CallTime Slot 2ΚαιρόςΕνεργό
SV3UΣτεφάνι Κορινθίας438.71250431.112509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SV3UΣτεφάνι Κορινθίας438.71250431.112504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SV3UΣτεφάνι Κορινθίας438.71250431.112504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SV3UΣτεφάνι Κορινθίας438.71250431.112504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SV3UΣτεφάνι Κορινθίας438.71250431.112504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SV3UΣτεφάνι Κορινθίας438.71250431.112504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SV3UΣτεφάνι Κορινθίας438.71250431.112504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SV3UΣτεφάνι Κορινθίας438.71250431.112504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SV3UΣτεφάνι Κορινθίας438.71250431.112504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SV3UΣτεφάνι Κορινθίας438.71250431.112504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SV3UΣτεφάνι Κορινθίας438.71250431.112504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SV3UΣτεφάνι Κορινθίας438.71250431.112504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SV3UΣτεφάνι Κορινθίας438.71250431.112504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SV3UΣτεφάνι Κορινθίας438.71250431.112505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SV3UΣτεφάνι Κορινθίας438.71250431.112504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SV3UΣτεφάνι Κορινθίας438.71250431.11250400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SV3UΣτεφάνι Κορινθίας438.71250431.11250400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SV3PΠύργος Ηλείας438.83750431.23750202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SV3PΠύργος Ηλείας438.83750431.237509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SV3PΠύργος Ηλείας438.83750431.237508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SV3PΠύργος Ηλείας438.83750431.237508003.0Group CallTime Slot 2ΚαιρόςΕνεργό
SV3PΠύργος Ηλείας438.83750431.237509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SV3PΠύργος Ηλείας438.83750431.237504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SV3PΠύργος Ηλείας438.83750431.237504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SV3PΠύργος Ηλείας438.83750431.237504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SV3PΠύργος Ηλείας438.83750431.237504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SV3PΠύργος Ηλείας438.83750431.237504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SV3PΠύργος Ηλείας438.83750431.237504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SV3PΠύργος Ηλείας438.83750431.237504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SV3PΠύργος Ηλείας438.83750431.237504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SV3PΠύργος Ηλείας438.83750431.237504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SV3PΠύργος Ηλείας438.83750431.237504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SV3PΠύργος Ηλείας438.83750431.237504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SV3PΠύργος Ηλείας438.83750431.237504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SV3PΠύργος Ηλείας438.83750431.237505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SV3PΠύργος Ηλείας438.83750431.237504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SV3PΠύργος Ηλείας438.83750431.23750400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SV3PΠύργος Ηλείας438.83750431.23750400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SV3WΔολιανά439.23750431.63750202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SV3WΔολιανά439.23750431.637509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SV3WΔολιανά439.23750431.637508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SV3WΔολιανά439.23750431.637508003.0Group CallTime Slot 2ΚαιρόςΕνεργό
SV3WΔολιανά439.23750431.637509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SV3WΔολιανά439.23750431.637504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SV3WΔολιανά439.23750431.637504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SV3WΔολιανά439.23750431.637504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SV3WΔολιανά439.23750431.637504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SV3WΔολιανά439.23750431.637504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SV3WΔολιανά439.23750431.637504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SV3WΔολιανά439.23750431.637504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SV3WΔολιανά439.23750431.637504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SV3WΔολιανά439.23750431.637504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SV3WΔολιανά439.23750431.637504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SV3WΔολιανά439.23750431.637504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SV3WΔολιανά439.23750431.637504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SV3WΔολιανά439.23750431.637505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SV3WΔολιανά439.23750431.637504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SV3WΔολιανά439.23750431.63750400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SV3WΔολιανά439.23750431.63750400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SV3XΣπάρτη438.73750431.13750202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SV3XΣπάρτη438.73750431.137509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SV3XΣπάρτη438.73750431.137508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SV3XΣπάρτη438.73750431.137508003.0Group CallTime Slot 2ΚαιρόςΕνεργό
SV3XΣπάρτη438.73750431.137509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SV3XΣπάρτη438.73750431.137504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SV3XΣπάρτη438.73750431.137504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SV3XΣπάρτη438.73750431.137504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SV3XΣπάρτη438.73750431.137504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SV3XΣπάρτη438.73750431.137504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SV3XΣπάρτη438.73750431.137504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SV3XΣπάρτη438.73750431.137504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SV3XΣπάρτη438.73750431.137504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SV3XΣπάρτη438.73750431.137504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SV3XΣπάρτη438.73750431.137504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SV3XΣπάρτη438.73750431.137504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SV3XΣπάρτη438.73750431.137504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SV3XΣπάρτη438.73750431.137505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SV3XΣπάρτη438.73750431.137504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SV3XΣπάρτη438.73750431.13750400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SV3XΣπάρτη438.73750431.13750400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SV3VΖαχάρω438.81250431.21250202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SV3VΖαχάρω438.81250431.212509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SV3VΖαχάρω438.81250431.212508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SV3VΖαχάρω438.81250431.212508003.0Group CallTime Slot 2ΚαιρόςΕνεργό
SV3VΖαχάρω438.81250431.212509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SV3VΖαχάρω438.81250431.212504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SV3VΖαχάρω438.81250431.212504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SV3VΖαχάρω438.81250431.212504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SV3VΖαχάρω438.81250431.212504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SV3VΖαχάρω438.81250431.212504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SV3VΖαχάρω438.81250431.212504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SV3VΖαχάρω438.81250431.212504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SV3VΖαχάρω438.81250431.212504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SV3VΖαχάρω438.81250431.212504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SV3VΖαχάρω438.81250431.212504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SV3VΖαχάρω438.81250431.212504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SV3VΖαχάρω438.81250431.212504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SV3VΖαχάρω438.81250431.212505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SV3VΖαχάρω438.81250431.212504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SV3VΖαχάρω438.81250431.21250400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SV3VΖαχάρω438.81250431.21250400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SV4RΚαρδίτσα439.28750431.68750202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SV4RΚαρδίτσα439.28750431.687509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SV4RΚαρδίτσα439.28750431.687508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SV4RΚαρδίτσα439.28750431.687508004.0Group CallTime Slot 2ΚαιρόςΕνεργό
SV4RΚαρδίτσα439.28750431.687509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SV4RΚαρδίτσα439.28750431.687504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SV4RΚαρδίτσα439.28750431.687504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SV4RΚαρδίτσα439.28750431.687504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SV4RΚαρδίτσα439.28750431.687504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SV4RΚαρδίτσα439.28750431.687504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SV4RΚαρδίτσα439.28750431.687504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SV4RΚαρδίτσα439.28750431.687504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SV4RΚαρδίτσα439.28750431.687504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SV4RΚαρδίτσα439.28750431.687504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SV4RΚαρδίτσα439.28750431.687504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SV4RΚαρδίτσα439.28750431.687504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SV4RΚαρδίτσα439.28750431.687504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SV4RΚαρδίτσα439.28750431.687505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SV4RΚαρδίτσα439.28750431.687504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SV4RΚαρδίτσα439.28750431.68750400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SV4RΚαρδίτσα439.28750431.68750400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SV4PΠήλιο438.66250431.06250202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SV4PΠήλιο438.66250431.062509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SV4PSV4R438.66250431.062508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SV4PΠήλιο438.66250431.062508004.0Group CallTime Slot 2ΚαιρόςΕνεργό
SV4PΠήλιο438.66250431.062509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SV4PΠήλιο438.66250431.062504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SV4PΠήλιο438.66250431.062504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SV4PΠήλιο438.66250431.062504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SV4PΠήλιο438.66250431.062504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SV4PΠήλιο438.66250431.062504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SV4PΠήλιο438.66250431.062504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SV4PΠήλιο438.66250431.062504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SV4PΠήλιο438.66250431.062504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SV4PΠήλιο438.66250431.062504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SV4PΠήλιο438.66250431.062504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SV4PΠήλιο438.66250431.062504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SV4PΠήλιο438.66250431.062504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SV4PΠήλιο438.66250431.062505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SV4PΠήλιο438.66250431.062504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SV4PΠήλιο438.66250431.06250400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SV4PΠήλιο438.66250431.06250400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SZ4THEΛάρισα438.73750431.13750202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SZ4THEΛάρισα438.73750431.137509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SZ4THEΛάρισα438.73750431.137508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SZ4THEΛάρισα438.73750431.137508004.0Group CallTime Slot 2ΚαιρόςΕνεργό
SZ4THEΛάρισα438.73750431.137509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SZ4THEΛάρισα438.73750431.137504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SZ4THEΛάρισα438.73750431.137504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SZ4THEΛάρισα438.73750431.137504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SZ4THEΛάρισα438.73750431.137504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SZ4THEΛάρισα438.73750431.137504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SZ4THEΛάρισα438.73750431.137504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SZ4THEΛάρισα438.73750431.137504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SZ4THEΛάρισα438.73750431.137504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SZ4THEΛάρισα438.73750431.137504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SZ4THEΛάρισα438.73750431.137504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SZ4THEΛάρισα438.73750431.137504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SZ4THEΛάρισα438.73750431.137504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SZ4THEΛάρισα438.73750431.137505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SZ4THEΛάρισα438.73750431.137504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SZ4THEΛάρισα438.73750431.13750400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SZ4THEΛάρισα438.73750431.13750400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SV4TΤέμπη438.78750431.18750202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SV4TΤέμπη438.78750431.187509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SV4TΤέμπη438.78750431.187508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SV4TΤέμπη438.78750431.187508004.0Group CallTime Slot 2ΚαιρόςΕνεργό
SV4TΤέμπη438.78750431.187509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SV4TΤέμπη438.78750431.187504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SV4TΤέμπη438.78750431.187504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SV4TΤέμπη438.78750431.187504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SV4TΤέμπη438.78750431.187504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SV4TΤέμπη438.78750431.187504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SV4TΤέμπη438.78750431.187504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SV4TΤέμπη438.78750431.187504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SV4TΤέμπη438.78750431.187504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SV4TΤέμπη438.78750431.187504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SV4TΤέμπη438.78750431.187504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SV4TΤέμπη438.78750431.187504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SV4TΤέμπη438.78750431.187504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SV4TΤέμπη438.78750431.187505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SV4TΤέμπη438.78750431.187504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SV4TΤέμπη438.78750431.18750400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SV4TΤέμπη438.78750431.18750400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SV5FΑττάβυρος438.86250431.26250202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SV5FΑττάβυρος438.86250431.262509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SV5FΑττάβυρος438.86250431.262508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SV5FΑττάβυρος438.86250431.262508005.0Group CallTime Slot 2ΚαιρόςΕνεργό
SV5FΑττάβυρος438.86250431.262509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SV5FΑττάβυρος438.86250431.262504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SV5FΑττάβυρος438.86250431.262504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SV5FΑττάβυρος438.86250431.262504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SV5FΑττάβυρος438.86250431.262504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SV5FΑττάβυρος438.86250431.262504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SV5FΑττάβυρος438.86250431.262504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SV5FΑττάβυρος438.86250431.262504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SV5FΑττάβυρος438.86250431.262504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SV5FΑττάβυρος438.86250431.262504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SV5FΑττάβυρος438.86250431.262504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SV5FΑττάβυρος438.86250431.262504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SV5FΑττάβυρος438.86250431.262504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SV5FΑττάβυρος438.86250431.262505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SV5FΑττάβυρος438.86250431.262504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SV5FΑττάβυρος438.86250431.26250400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SV5FΑττάβυρος438.86250431.26250400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SV5HΡόδος438.76250431.16250202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SV5HΡόδος438.76250431.162509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SV5HΡόδος438.76250431.162508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SV5HΡόδος438.76250431.162508005.0Group CallTime Slot 2Καιρός Ενεργό
SV5HΡόδος438.76250431.162509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SV5HΡόδος438.76250431.162504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SV5HΡόδος438.76250431.162504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SV5HΡόδος438.76250431.162504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SV5HΡόδος438.76250431.162504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SV5HΡόδος438.76250431.162504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SV5HΡόδος438.76250431.162504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SV5HΡόδος438.76250431.162504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SV5HΡόδος438.76250431.162504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SV5HΡόδος438.76250431.162504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SV5HΡόδος438.76250431.162504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SV5HΡόδος438.76250431.162504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SV5HΡόδος438.76250431.162504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SV5HΡόδος438.76250431.162505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SV5HΡόδος438.76250431.162504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SV5HΡόδος438.76250431.16250400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SV5HΡόδος438.76250431.16250400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SV5-TestΛίνδος438.83750431.23750202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SV5-TestΛίνδος438.83750431.237509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SV5-TestΛίνδος438.83750431.237508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SV5-TestΛίνδος438.83750431.237508005.0Group CallTime Slot 2Καιρός Ενεργό
SV5-TestΛίνδος438.83750431.237509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SV5-TestΛίνδος438.83750431.237504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SV5-TestΛίνδος438.83750431.237504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SV5-TestΛίνδος438.83750431.237504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SV5-TestΛίνδος438.83750431.237504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SV5-TestΛίνδος438.83750431.237504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SV5-TestΛίνδος438.83750431.237504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SV5-TestΛίνδος438.83750431.237504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SV5-TestΛίνδος438.83750431.237504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SV5-TestΛίνδος438.83750431.237504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SV5-TestΛίνδος438.83750431.237504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SV5-TestΛίνδος438.83750431.237504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SV5-TestΛίνδος438.83750431.237504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SV5-TestΛίνδος438.83750431.237505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SV5-TestΛίνδος438.83750431.237504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SV5-TestΛίνδος438.83750431.23750400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SV5-TestΛίνδος438.83750431.23750400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SV6N Ψάκα438.96250431.36250202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SV6N Ψάκα438.96250431.362509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SV6N Ψάκα438.96250431.362508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SV6N Ψάκα438.96250431.362508005.0Group CallTime Slot 2Καιρός Ενεργό
SV6N Ψάκα438.96250431.362509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SV6N Ψάκα438.96250431.362504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SV6N Ψάκα438.96250431.362504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SV6N Ψάκα438.96250431.362504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SV6N Ψάκα438.96250431.362504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SV6N Ψάκα438.96250431.362504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SV6N Ψάκα438.96250431.362504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SV6N Ψάκα438.96250431.362504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SV6N Ψάκα438.96250431.362504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SV6N Ψάκα438.96250431.362504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SV6N Ψάκα438.96250431.362504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SV6N Ψάκα438.96250431.362504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SV6N Ψάκα438.96250431.362504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SV6N Ψάκα438.96250431.362505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SV6N Ψάκα438.96250431.362504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SV6N Ψάκα438.96250431.36250400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SV6N Ψάκα438.96250431.36250400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SV7OΚαβάλα438.15000430.55000202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SV7OΚαβάλα438.15000430.550009.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SV7OΚαβάλα438.15000430.550008.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SV7OΚαβάλα438.15000430.550008007.0Group CallTime Slot 2ΚαιρόςΕνεργό
SV7OΚαβάλα438.15000430.550009990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SV7OΚαβάλα438.15000430.550004241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SV7OΚαβάλα438.15000430.550004242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SV7OΚαβάλα438.15000430.550004243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SV7OΚαβάλα438.15000430.550004244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SV7OΚαβάλα438.15000430.550004245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SV7OΚαβάλα438.15000430.550004246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SV7OΚαβάλα438.15000430.550004247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SV7OΚαβάλα438.15000430.550004148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SV7OΚαβάλα438.15000430.550004248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SV7OΚαβάλα438.15000430.550004048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SV7OΚαβάλα438.15000430.550004249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SV7OΚαβάλα438.15000430.550004240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SV7OΚαβάλα438.15000430.550005000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SV7OΚαβάλα438.15000430.550004000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SV7OΚαβάλα438.15000430.55000400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SV7OΚαβάλα438.15000430.55000400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SV7PΑλεξανδρούπολη439.31250431.71250202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SV7PΑλεξανδρούπολη439.31250431.712509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SV7PΑλεξανδρούπολη439.31250431.712508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SV7PΑλεξανδρούπολη439.31250431.712508007.0Group CallTime Slot 2ΚαιρόςΕνεργό
SV7PΑλεξανδρούπολη439.31250431.712509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SV7PΑλεξανδρούπολη439.31250431.712504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SV7PΑλεξανδρούπολη439.31250431.712504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SV7PΑλεξανδρούπολη439.31250431.712504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SV7PΑλεξανδρούπολη439.31250431.712504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SV7PΑλεξανδρούπολη439.31250431.712504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SV7PΑλεξανδρούπολη439.31250431.712504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SV7PΑλεξανδρούπολη439.31250431.712504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SV7PΑλεξανδρούπολη439.31250431.712504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SV7PΑλεξανδρούπολη439.31250431.712504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SV7PΑλεξανδρούπολη439.31250431.712504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SV7PΑλεξανδρούπολη439.31250431.712504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SV7PΑλεξανδρούπολη439.31250431.712504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SV7PΑλεξανδρούπολη439.31250431.712505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SV7PΑλεξανδρούπολη439.31250431.712504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SV7PΑλεξανδρούπολη439.31250431.71250400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SV7PΑλεξανδρούπολη439.31250431.71250400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SZ7DAKΈβρος438.96250431.36250202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SZ7DAKΈβρος438.96250431.362509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SZ7DAKΈβρος438.96250431.362508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SZ7DAKΈβρος438.96250431.362508007.0Group CallTime Slot 2ΚαιρόςΕνεργό
SZ7DAKΈβρος438.96250431.362509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SZ7DAKΈβρος438.96250431.362504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SZ7DAKΈβρος438.96250431.362504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SZ7DAKΈβρος438.96250431.362504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SZ7DAKΈβρος438.96250431.362504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SZ7DAKΈβρος438.96250431.362504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SZ7DAKΈβρος438.96250431.362504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SZ7DAKΈβρος438.96250431.362504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SZ7DAKΈβρος438.96250431.362504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SZ7DAKΈβρος438.96250431.362504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SZ7DAKΈβρος438.96250431.362504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SZ7DAKΈβρος438.96250431.362504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SZ7DAKΈβρος438.96250431.362504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SZ7DAKΈβρος438.96250431.362505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SZ7DAKΈβρος438.96250431.362504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SZ7DAKΈβρος438.96250431.36250400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SZ7DAKΈβρος438.96250431.36250400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SW8NΝάξος439.25000431.65000202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SW8NΝάξος439.25000431.650009.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SW8NΝάξος439.25000431.650008.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SW8NΝάξος439.25000431.650008008.0Group CallTime Slot 2ΚαιρόςΕνεργό
SW8NΝάξος439.25000431.650009990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SW8NΝάξος439.25000431.650004241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SW8NΝάξος439.25000431.650004242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SW8NΝάξος439.25000431.650004243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SW8NΝάξος439.25000431.650004244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SW8NΝάξος439.25000431.650004245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SW8NΝάξος439.25000431.650004246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SW8NΝάξος439.25000431.650004247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SW8NΝάξος439.25000431.650004148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SW8NΝάξος439.25000431.650004248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SW8NΝάξος439.25000431.650004048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SW8NΝάξος439.25000431.650004249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SW8NΝάξος439.25000431.650004240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SW8NΝάξος439.25000431.650005000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SW8NΝάξος439.25000431.650004000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SW8NΝάξος439.25000431.65000400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SW8NΝάξος439.25000431.65000400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SW8PΧίος438.93750431.33750202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SW8PΧίος438.93750431.337509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SW8PΧίος438.93750431.337508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SW8PΧίος438.93750431.337508008.0Group CallTime Slot 2ΚαιρόςΕνεργό
SW8PΧίος438.93750431.337509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SW8PΧίος438.93750431.337504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SW8PΧίος438.93750431.337504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SW8PΧίος438.93750431.337504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SW8PΧίος438.93750431.337504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SW8PΧίος438.93750431.337504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SW8PΧίος438.93750431.337504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SW8PΧίος438.93750431.337504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SW8PΧίος438.93750431.337504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SW8PΧίος438.93750431.337504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SW8PΧίος438.93750431.337504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SW8PΧίος438.93750431.337504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SW8PΧίος438.93750431.337504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SW8PΧίος438.93750431.337505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SW8PΧίος438.93750431.337504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SW8PΧίος438.93750431.33750400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SW8PΧίος438.93750431.33750400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SW8SΚεφαλλονιά438.76250431.16250202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SW8SΚεφαλλονιά438.76250431.162509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SW8SΚεφαλλονιά438.76250431.162508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SW8SΚεφαλλονιά438.76250431.162508001.0Group CallTime Slot 2ΚαιρόςΕνεργό
SW8SΚεφαλλονιά438.76250431.162509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SW8SΚεφαλλονιά438.76250431.162504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SW8SΚεφαλλονιά438.76250431.162504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SW8SΚεφαλλονιά438.76250431.162504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SW8SΚεφαλλονιά438.76250431.162504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SW8SΚεφαλλονιά438.76250431.162504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SW8SΚεφαλλονιά438.76250431.162504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SW8SΚεφαλλονιά438.76250431.162504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SW8SΚεφαλλονιά438.76250431.162504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SW8SΚεφαλλονιά438.76250431.162504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SW8SΚεφαλλονιά438.76250431.162504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SW8SΚεφαλλονιά438.76250431.162504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SW8SΚεφαλλονιά438.76250431.162504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SW8SΚεφαλλονιά438.76250431.162505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SW8SΚεφαλλονιά438.76250431.162504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SW8SΚεφαλλονιά438.76250431.16250400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SW8SΚεφαλλονιά438.76250431.16250400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SW8TΤελέθριο438.76250431.16250202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SW8TΤελέθριο438.76250431.162509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SW8TΤελέθριο438.76250431.162508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SW8TΤελέθριο438.76250431.162508008.0Group CallTime Slot 2ΚαιρόςΕνεργό
SW8TΤελέθριο438.76250431.162509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SW8TΤελέθριο438.76250431.162504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SW8TΤελέθριο438.76250431.162504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SW8TΤελέθριο438.76250431.162504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SW8TΤελέθριο438.76250431.162504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SW8TΤελέθριο438.76250431.162504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SW8TΤελέθριο438.76250431.162504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SW8TΤελέθριο438.76250431.162504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SW8TΤελέθριο438.76250431.162504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SW8TΤελέθριο438.76250431.162504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SW8TΤελέθριο438.76250431.162504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SW8TΤελέθριο438.76250431.162504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SW8TΤελέθριο438.76250431.162504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SW8TΤελέθριο438.76250431.162505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SW8TΤελέθριο438.76250431.162504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SW8TΤελέθριο438.76250431.16250400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SW8TΤελέθριο438.76250431.16250400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SW8XΜύκονος438.96250431.36250202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SW8XΜύκονος438.96250431.362509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SW8XΜύκονος438.96250431.362508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SW8XΜύκονος438.96250431.362508008.0Group CallTime Slot 2ΚαιρόςΕνεργό
SW8XΜύκονος438.96250431.362509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SW8XΜύκονος438.96250431.362504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SW8XΜύκονος438.96250431.362504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SW8XΜύκονος438.96250431.362504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SW8XΜύκονος438.96250431.362504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SW8XΜύκονος438.96250431.362504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SW8XΜύκονος438.96250431.362504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SW8XΜύκονος438.96250431.362504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SW8XΜύκονος438.96250431.362504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SW8XΜύκονος438.96250431.362504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SW8XΜύκονος438.96250431.362504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SW8XΜύκονος438.96250431.362504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SW8XΜύκονος438.96250431.362504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SW8XΜύκονος438.96250431.362505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SW8XΜύκονος438.96250431.362504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SW8XΜύκονος438.96250431.36250400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SW8XΜύκονος438.96250431.36250400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SW8WΣάμος438.91250431.31250202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SW8WΣάμος438.91250431.312509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SW8WΣάμος438.91250431.312508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SW8WΣάμος438.91250431.312508008.0Group CallTime Slot 2ΚαιρόςΕνεργό
SW8WΣάμος438.91250431.312509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SW8WΣάμος438.91250431.312504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SW8WΣάμος438.91250431.312504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SW8WΣάμος438.91250431.312504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SW8WΣάμος438.91250431.312504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SW8WΣάμος438.91250431.312504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SW8WΣάμος438.91250431.312504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SW8WΣάμος438.91250431.312504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SW8WΣάμος438.91250431.312504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SW8WΣάμος438.91250431.312504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SW8WΣάμος438.91250431.312504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SW8WΣάμος438.91250431.312504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SW8WΣάμος438.91250431.312504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SW8WΣάμος438.91250431.312505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SW8WΣάμος438.91250431.312504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SW8WΣάμος438.91250431.31250400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SW8WΣάμος438.91250431.31250400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SV9JΙεράπετρα438.68750431.08750202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SV9JΙεράπετρα438.68750431.087509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SV9JΙεράπετρα438.68750431.087508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SV9JΙεράπετρα438.68750431.087508009.0Group CallTime Slot 2ΚαιρόςΕνεργό
SV9JΙεράπετρα438.68750431.087509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SV9JΙεράπετρα438.68750431.087504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SV9JΙεράπετρα438.68750431.087504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SV9JΙεράπετρα438.68750431.087504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SV9JΙεράπετρα438.68750431.087504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SV9JΙεράπετρα438.68750431.087504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SV9JΙεράπετρα438.68750431.087504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SV9JΙεράπετρα438.68750431.087504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SV9JΙεράπετρα438.68750431.087504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SV9JΙεράπετρα438.68750431.087504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SV9JΙεράπετρα438.68750431.087504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SV9JΙεράπετρα438.68750431.087504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SV9JΙεράπετρα438.68750431.087504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SV9JΙεράπετρα438.68750431.087505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SV9JΙεράπετρα438.68750431.087504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SV9JΙεράπετρα438.68750431.08750400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SV9JΙεράπετρα438.68750431.08750400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό
SV9OΧανια439.03750431.43750202.0Group CallTime Slot 1ΠανελλαδικόΕνεργό
SV9OΧανια439.03750431.437509.0Group CallTime Slot 2Ευρύτερη περιοχήΕνεργό
SV9OΧανια439.03750431.437508.0Group CallTime Slot 2ΤοπικόΕνεργό
SV9OΧανια439.03750431.437508009.0Group CallTime Slot 2ΚαιρόςΕνεργό
SV9OΧανια439.03750431.437509990.0Group CallTime Slot 2ΠαπαγάλοςΕνεργό
SV9OΧανια439.03750431.437504241.0Group CallTime Slot 2ΑττικήΕνεργό
SV9OΧανια439.03750431.437504242.0Group CallTime Slot 2Κεντρική & Δυτική ΜακεδονιαΕνεργό
SV9OΧανια439.03750431.437504243.0Group CallTime Slot 2ΠελοπόννησοςΕνεργό
SV9OΧανια439.03750431.437504244.0Group CallTime Slot 2ΘεσσαλίαΕνεργό
SV9OΧανια439.03750431.437504245.0Group CallTime Slot 2ΔωδεκάνησαΕνεργό
SV9OΧανια439.03750431.437504246.0Group CallTime Slot 2ΗπειροςΕνεργό
SV9OΧανια439.03750431.437504247.0Group CallTime Slot 2ΘράκηΕνεργό
SV9OΧανια439.03750431.437504148.0Group CallTime Slot 2ΣποράδεςΕνεργό
SV9OΧανια439.03750431.437504248.0Group CallTime Slot 2Κεντρικό ΑιγαίοΕνεργό
SV9OΧανια439.03750431.437504048.0Group CallTime Slot 2ΙόνιοΕνεργό
SV9OΧανια439.03750431.437504249.0Group CallTime Slot 2ΚρήτηΕνεργό
SV9OΧανια439.03750431.437504240.0Group CallTime Slot 2Έκτακτης ανάγκηςΕνεργό
SV9OΧανια439.03750431.437505000.0Group CallTime Slot 2Κατάσταση ReflectorΕνεργό
SV9OΧανια439.03750431.437504000.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση ReflectorΕνεργό
SV9OΧανια439.03750431.43750400.0Group CallTime Slot 2Αποσύνδεση TG-TS2Ενεργό
SV9OΧανια439.03750431.43750400.0Group CallTime Slot 1Αποσύνδεση TG-TS1Ενεργό

Πολλά 73!

de SV1NK

Μάκης Μανωλάτος

 

Επίσης ελέγξτε

Χρήση των HF (Citizen Band) συχνοτήτων στην Ελλάδα, ως δευτερεύσουσα ναυτική (marine)

Μια σύντομη παρουσίαση του VHF marine Ως γνωστό το VHF έχει επικρατήσει διεθνώς, και στην …

Translate »