Δημιούργησα το εγχειρίδιο αυτό στις αρχές του 2013 για να έχω συγκεντρωμένα όλα όσα θεωρώ χρήσιμα για την ενασχόληση μου με τον ραδιοερασιτεχνισμό. Φυσικά, σκεπτόμενος ότι μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους συναδέλφους, το ανήρτησα στο διαδίκτυο. Η πρώτη έκδοση έφερε το αρχικό χαρακτηριστικό μου, το SY1AKA, το οποίο απέκτησα στις 12/12/2012. Η τρέχουσα, αναβαθμισμένη έκδοση (καθώς και κάθε επόμενη), φέρει το νέο χαρακτηριστικό μου, το SV1PIZ, το οποίο απέκτησα στις 06/12/2013. Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο.

Ραδιοερασιτεχνικά Ανάλεκτα

Δημιούργησα το εγχειρίδιο αυτό στις αρχές του 2013 για να έχω συγκεντρωμένα όλα όσα θεωρώ χρήσιμα για την ενασχόληση μου με τον ραδιοερασιτεχνισμό.

Φυσικά, σκεπτόμενος ότι μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους συναδέλφους, το ανήρτησα στο διαδίκτυο. Η πρώτη έκδοση έφερε το αρχικό χαρακτηριστικό μου, το SY1AKA, το οποίο απέκτησα στις 12/12/2012. Η τρέχουσα, αναβαθμισμένη έκδοση (καθώς και κάθε επόμενη), φέρει το νέο χαρακτηριστικό μου, το SV1PIZ, το οποίο απέκτησα στις 06/12/2013. Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο.

Published:
Editors:
Genres:

Επίσης ελέγξτε

Αναλυτικός οδηγός ρυθμίσεων για το αναλογικό και ψηφιακό APRS

Πριν ξεκινήσετε να εκπέμπετε APRS (Automatic Packet Reporting System) θα πρέπει να έχετε κατά νου …

Translate »