Ενημέρωση για το Aegean VHF Contest 2016

Αγαπητοί συνάδελφοι, όπως είχαμε ανακοινώσει, την Παρασκευή 13/5/2016 στο Public Café στο Σύνταγμα,  έγινε η συνάντηση των ραδιοερασιτεχνών, οι οποίοι ενδιαφέρονται να οργανωθούν σε ομάδες προκειμένου να «τρέξουν» το AEGEAN VHF CONTEST.

Μεταξύ καφέ και Dounts, έρχονται οι καλύτερες ιδέες!
Μεταξύ καφέ και Donuts, έρχονται οι καλύτερες ιδέες!

Η συνάντηση έγινε σε ένα εξαιρετικό κλίμα, με συμμετοχή που ξεπέρασε το αναμενόμενο, πολύ καλή επικοινωνία και ιδέες. Συζητήθηκαν τα οργανωτικά θέματα και ιδέες για τα ειδικά διακριτικά, την συγκέντρωση και διαχείριση του εξοπλισμού και η επιλογή των τοποθεσιών.

SV1EIW – Γιάννης Σουχλερής, και για όλους μας, ο Γιάννης ο DX-SIGNAL!
SV1EIW – Γιάννης Σουχλερής, και για όλους μας, ο Γιάννης ο DX-SIGNAL!

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η συμμετοχή του εκλεκτού φίλου Γιάννη Σουχλερή – SV1EIW, ο οποίος θυσίασε τον πολύτιμο χρόνο του και έκανε ένα, κυριολεκτικά, ολόκληρο ταξίδι, για να  παρευρεθεί στην συνάντηση και να δώσει πολύτιμες οδηγίες, συστάσεις και συμβουλές στους παρευρισκόμενους ραδιοερασιτέχνες. Βλέπετε μεταξύ των άλλων που κάνουν τον Γιάννη να ξεχωρίζει, είναι το ότι μοιράζεται τις γνώσεις και εμπειρίες που έχει, με όλους τους άλλους ραδιοερασιτέχνες

Μέσα στην εβδομάδα που ακολούθησε κατατέθηκαν οι αιτήσεις για τα ειδικά διακριτικά και άρχισαν οι ετοιμασίες και η συλλογή του εξοπλισμού. Όλα δείχνουν ότι τα πάντα θα είναι έτοιμα μέσα στις αναμενόμενες  ημερομηνίες.

Είναι η πρώτη φορά που το AEGEAN DX GROUP οργανώνει και εκπαιδεύει  Ραδιοερασιτεχνικές ομάδες στην Αττική, προκειμένου να συμμετάσχουν στο AEGEAN VHF CONTEST.

Επικεφαλής των ομάδων είναι οι:

Μένια Πολύδωρα:

Μένια Πολύδωρα.

Στην πρώτη ομάδα η Κα Μένια Πολύδωρα SV1QYS. mjg_menia(at)hotmail.com

Στάμος Καβακάκης:

Στάμος Καβακάκης

Στην δεύτερη ομάδα ο Κος Καβακάκης Στάμος SV1PDJ. skavak.gr(at)gmail.com

Τσαγγαράτος Γεράσιμος:

TeamADXG005Στην τρίτη ομάδα ο Κος Τσαγγαράτος Γεράσιμος SV1DZL,  sv1dzl(at)hotmail.com

Το διαδικτυακό περιοδικό RFNews.gr, υποστηρίζει τον διαγωνισμό και θα συμμετέχει ενεργά όλο το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουλίου 2016.

TeamADXG006

Με γρήγορους ρυθμούς ετοιμάζονται τα σεμινάρια για το AEGEAN VHF CONTEST που θα γίνουν στους Συλλόγους της Αττικής όπως κάθε χρόνο. Μέσα στην εβδομάδα ελπίζω να είμαι σε θέση να σας ενημερώσω για τις ημερομηνίες.

Ε.Ε.Ρ
Ε.Ε.Ρ
Σ.Ρ.Ε
Σ.Ρ.Ε
Σ.Ε.Ρ
Σ.Ε.Ρ

Ετοιμάζονται επίσης και αντίστοιχα σεμινάρια για την χρήση της διαμόρφωσης SSTV αλλά και των άλλων ψηφιακών διαμορφώσεων. Σύντομα θα σας ενημερώσω και για αυτά.

SSTV μέσω Smartphone και Tablet.
SSTV μέσω Smartphone και Tablet.

Για κάθε πληροφορία παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 6948664493 ή στο sv1nk@hotmail.com

Πολλά 73
de SV1NK
Μάκης Μανωλάτος
Ένας από το AEGEAN DX GROUP.

Επίσης ελέγξτε

Χρήση των HF (Citizen Band) συχνοτήτων στην Ελλάδα, ως δευτερεύσουσα ναυτική (marine)

Μια σύντομη παρουσίαση του VHF marine Ως γνωστό το VHF έχει επικρατήσει διεθνώς, και στην …

Translate »