Sunday Parties

Τα Sunday Parties είναι οργανωμένες ολοήμερες “συναντήσεις” οι οποίες θα λαμβάνουν χώρα συγκεκριμένες Κυριακές μέσω των ραδιοκυμάτων. Αυτό θα γίνεται σε συγκεκριμένες συχνότητες και mode πάντα σεβόμενοι το Band Plan. Η επιλογή των Κυριακών θα γίνεται με γνώμονα την αποφυγή εκείνων των οποίων έχουν προκαθοριστεί μεγάλα contest.

Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις και μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι ραδιοερασιτέχνες σεβόμενοι την αρχή του “Ham Spirit“.

Γνωρίζοντας ότι οι συνάδελφοι εισαγωγικού επιπέδου (SY) έχουν αρκετούς περιορισμούς, θα φροντίσουμε οι επιλογές των συχνοτήτων και των mode να είναι τέτοιες που να μην αποκλειστούν (όπου αυτό είναι εφικτό).

Σε ότι αφορά τον εξοπλισμό, θα χρειαστείτε έναν πομποδέκτη και έναν υπολογιστή συνδεδεμένα μεταξύ τους. Και σε κάποια από τα mode θα μπορείτε να πάρετε μέρος έχοντας απλά ένα φορητό πομποδέκτη και ένα smartphone.

Τα Sunday Parties θα ανακοινώνονται το συντομότερο ώστε να σας δίνεται ο χρόνος να προετοιμάζεστε και από θέμα εξοπλισμού αλλά και από θέμα υποχρεώσεων.

Όλα τα QSO θα επιβεβαιωθούν μέσω LoTW και QSL Card, και προαιρετικά μέσω QRZ.Com και eQSL (και ότι άλλο έχει ο καθένας).

 

Και το πρώτο “Sunday Parties” είναι…

Κλικ εδώ

Επίσης ελέγξτε

Λειτουργία και κατασκευή ενδεικτών για RF και SWR

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι γεια σας! Κάθε ραδιοερασιτέχνης και κάθε CB-er, στο μυαλό του 24 …

Translate »