Το RFNews πάει Hamvention

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος θα δώσουμε το παρόν στο τριήμερο (17-18-19/05/2019) ετήσιο Hamvention (wiki) που διοργανώνεται στο Dayton στην πολιτεία Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτείων Αμερικής (ΗΠΑ). Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι έχουν να μας παρουσιάσουν και φέτος οι μεγάλοι κατασκευαστές, να εντοπίσουμε τυχόν ευκαιρίες στο free market, και βέβαια να ξαναφάμε την χοιρινή μπριζόλα (ολόκληρη μαζί με το κόκκαλο) σε σάντουιτς.

 

Όταν επιστρέψω θα συντάξω ένα εκτενές άρθρο με λεπτομέρειες του ταξιδιού και το τι είδαμε αυτές τις τρεις μέρες.

Σκανάρετε με την εφαρμογή “instagram” αυτή την εικόνα

 

Εάν τώρα θέλετε να δείτε πρώτοι τι νέο υπάρχει πάνω στο χόμπι μας, τότε δεν έχετε παρά να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook και να με ακολουθήσετε στο instagram: alexandros_sv1rvp στο οποίο θα ανεβάζω stories, φωτογραφίες και video.

Μπορείτε κάτω από τις φωτογραφίες του “instagram” να με ρωτήσετε όποια επιπλέον πληροφορία θέλετε ή αν θέλετε να δω κάτι με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Έχω όλη την καλή διάθεση αλλά ο χρόνος μου είναι αρκετά περιορισμένος, αν προλάβω θα δω ότι γράψετε.

 

 

Για να σας προλάβω, δεν δέχομαι παραγγελίες 😉

Την τελευταία μέρα 19/05/2019 θα κληρώσουμε και δυο δώρα. Ο ένας νικητής θα επιλεχθεί από τους ακολούθως του RFNews στο facebook. Και ο άλλος μέσα από την φωτογραφία ή το βίντεο που θα έχει τα περισσότερα like στο instagram. Την επιλογή θα την κάνει ένα τυχαίο άτομο που θα σταματήσω στο Hamvention και θα του ζητήσω να διαλέξει δυο αριθμούς.

Τα λέμε σύντομα λοιπόν σε:

[ycd_countdown id=5159]

73 de SV1RVP

Επίσης ελέγξτε

Λειτουργία και κατασκευή ενδεικτών για RF και SWR

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι γεια σας! Κάθε ραδιοερασιτέχνης και κάθε CB-er, στο μυαλό του 24 …

Translate »