Δελτίο Τύπου – Η Επίσημη έναρξη του περιοδικού!!!

Αγαπητοί Συνάδελφοι Ραδιοερασιτέχνες, Ραδιολήπτες, Ραδιοακροατές, C.B-ers αλλά και πάσης φύσεως φίλοι των ερτζιανών, σας καλησπερίζω και σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία.

Όπως θα έχετε ήδη διαπιστώσει το περιοδικό μας είναι ποικίλης ύλης, με θέματα που αφορούν όλες τις πτυχές του χόμπι των Ερτζιανών, αλλά και αρκετούς εξειδικευμένους τομείς.

Δύο απο τα πιο σημαντικά στοιχεία του περιοδικού, που το κάνουν να ξεχωρίζει:

α) Προάγει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών,

β) δίνει βήμα σε ΟΛΟΥΣ τους χομπίστες, με όλη την σημασία της λέξεως, ώστε να γίνουν αρθογράφοι και να μοιραστούν τη γνώση τους, τις προσωπικές τους εμπειρίες, τους προβληματισμούς, αλλά και τις προτάσεις τους, χωρίς λογοκρισία, σε οποιαδήποτε θεματική ενότητα του περιοδικού.

Για την αποφυγή παρεξηγήσεων, ξεκαθαρίζω από την αρχή ότι:

Δεν θα δημοσιεύονται άρθρα ρατσιστικού περιεχομένου, ή άρθρα που δεν είναι ευπρεπή και προσβάλουν το φύλο, τη φυλή – καταγωγή, άρθρα πολιτικού περιεχομένου, ή προσβλητικά προς τις θρησκευτικές πεποιθήσεις.

Δεν θα γίνονται δεκτά για αναδημοσίευση, άρθρα που είναι δημοσιευμένα σε άλλο έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο επικοινωνίας, εκτός αν ο αρθρογράφος τους, επιλέξει ο ίδιος το RFNews για την αναδημοσίευσή του.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στο περιοδικό είναι πάντοτε επώνυμα και την ευθύνη του περιεχομένου τους, την φέρει αποκλειστικά ο αρθρογράφος τους. Το περιοδικό με κανένα τρόπο δεν ταυτίζεται με τις απόψεις του αρθρογράφου οι οποίες είναι αποκλειστικά δικές του.

Όλα τα άρθρο και κάθε ιδιοκατασκευή έχουν ειδική σήμανση ως προς το καθεστώς των πνευματικών δικαιωμάτων και η οποία είναι CreativeCommons BY-NC-SA 4.0. Για οποιαδήποτε αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου του άρθρου θα πρέπει να έχει την άδεια του αρθρογράφου και την υποχρέωση να αναφέρει ότι πηγή είναι το περιοδικό rfnews.gr σε εμφανές σημείο.

Στους μόνιμους τακτικούς αρθρογράφους θα δοθεί δωρεάν χώρος φιλοξενίας για την προσωπική τους ιστοσελίδα με το διακριτικό τους αν είναι αδειούχοι ραδιοερασιτέχνες, C.B-ers ή ραδιοακροατές, ενώ στους ραδιολήπτες η ιστοσελίδα τους θα σημανθεί μετά από συνεννόηση μαζί του.

Παράδειγμα: sv1rvp.rfnews.gr όπου στην θέση του sv1rvp θα είναι το δικό σας διακριτικό ή όνομα.

Τρόπος αποστολής άρθρων:

1. Συμπληρώνοντας την τυποποιημένη Φόρμα Αρθρογράφησης

2. με αποστολή αρχείου κειμένου στο e-mail : article@rfnews.gr

Και τα καλύτερα έρχονται…

Με εκτίμηση και πολλά 73

Αλέξανδρος Τσουράπας

SV1RVP

Εκδότης RFNews.gr

Επίσης ελέγξτε

Λειτουργία και κατασκευή ενδεικτών για RF και SWR

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι γεια σας! Κάθε ραδιοερασιτέχνης και κάθε CB-er, στο μυαλό του 24 …

Translate »