Η πρώτη συνάντηση των μελών του συλλόγου Πα.Συ.Χε.Ρα. C.B

TopAC488

psxrcb13012016
Έχετε τα χρόνια πολλά και τις ευχές όλων μας!

Την Τετάρτη 13/1/2016, στον φιλόξενο χώρο του TEASE CAFEE, έγινε η πρώτη συνάντηση των μελών του συλλόγου. Σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ανταλλάξαμε ευχές, και διασκεδάσαμε λέγοντας παλιές αλλά και νέες ιστορίες από το χώρο της Citizens Band. Έγιναν αρκετές αναφορές στο υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου για την Citizens Band, και την θετική ανταπόκριση και στήριξη των πολιτών στις θέσεις και αντιπροτάσεις του ΠΑ.ΣΥ.ΧΕ.ΡΑ. C.B.

psxrcb13012016 2
Παραλαβή της Ευαρέσκειας από τον τέως αντιπρόεδρο Κο Νάσο Αγουρίδα.

Με μια σεμνή τελετή έγινε η παράδοση των ΕΥΑΡΕΣΚΕΙΩΝ στα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου των οποίων η θητεία έληξε. Τις ΕΥΑΡΕΣΚΕΙΕΣ τους παρέλαβαν ο τέως Αντιπρόεδρος του συλλόγου Κος Νάσος Αγουρίδας και η τέως Γραμματέας Κα Κατερίνα Νάσου. Δεν παρέλαβε την Ευαρέσκειά του ο τέως ταμίας του συλλόγου Κος Γιώργος Μουστάκας, λόγω ανελαστικών υποχρεώσεων, θα την παραλάβει στην κοπή της πίτας.

psxrcb13012016 3
Παραλαβή της Ευαρέσκειας από την Κα Κατερίνα Νάσου.

 

Ο Κος Νάσος Αγουρίδας και η Κα Κατερίνα Νάσου θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από θέσεις εφόρων που απαιτείται λιγότερος χρόνος ενασχόλησης. Παράλληλα έγινε μια μικρή ενημέρωση από τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Κο Άρη Γιακουμμάτο ο οποίος είναι επικεφαλής του σχεδίου δράσης του συλλόγου για τις δραστηριότητες που θα υλοποιηθούν μέσα στην χρονιά, και θα είναι ενδιαφέρουσες! Φυσικά θα ενημερωθείτε έγκαιρα.

PaSiXeRa-OkNo (7)
Το αυτοκόλλητο με ειδική επεξεργασία για αντοχή στις U/V!

 

Άρχισε η διάθεση των αυτοκόλλητων με το σήμα του συλλόγου στα μέλη μας. Σύντομα θα ενημερωθείτε για την διαδικασία απόκτησης του.

Εύχομαι σε όλους πολλά 73, και καλή χρονιά!

 

Μάκης Μανωλάτος

AC488

Επίσης ελέγξτε

Αναλυτικός οδηγός ρυθμίσεων για το αναλογικό και ψηφιακό APRS

Πριν ξεκινήσετε να εκπέμπετε APRS (Automatic Packet Reporting System) θα πρέπει να έχετε κατά νου …

Translate »